Collageen, de natuurlijke filler/botox!

14-03-2023

Ongelofelijke resultaten kreeg ik te zien van bekende uit mijn omgeving. Natuurlijk gebruikte ik dagelijks poeder collageen maar daar kreeg ik zeker niet het resultaat mee zoals wat ik op die foto's zag.

Al langer heb ik onzuiverheden waar ik graag van af wil. Van alles al geprobeerd je kent het wel: van huidbehandelingen tot aan antibiotica van de dokter. Dus ik probeerde 30 dagen de Collagen Elixer van Isagenix uit en het resultaat loog er niet om.

Na 10 tot 15 dagen ervaarde ik dat voor mijn gevoel mijn huid zwaarder werd. Alsof er een dubbele laag op kwam. Ik ervaar ook dat mijn huid voller en steviger is. Dit is ook goed te zien op de before en after foto! Mijn huid is aan het herstellen en vanaf 15 dagen had ik geen onzuiverheden meer. Natuurlijk heb ik nog rode plekjes/littekens van de oude onzuiverheden maar dat wordt ook rustiger. Dit heeft wat meer tijd nodig. 

Daarnaast heb ik een lekkere energie en voelt mijn buik ook erg goed want het is niet alleen goed voor je uiterlijk maar ook voor je innerlijk. Daar begint het natuurlijk allemaal 

Enthousiast geworden en wil je het ook proberen? Stuur gerust een berichtje voor meer informatie!

Resultaten van mijzelf
Resultaten van mijzelf
Resultaten van mijzelf
Resultaten van mijzelf
Resultaten van mijn moeder
Resultaten van mijn moeder