Welke behandeling moet ik kiezen?

05-10-2022

Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn eerste blog te lezen!

Je bent op zoek naar een behandeling voor jouw nagels maar welke behandeling is de juiste voor jouw nagels?

Er is een flinke ontwikkeling en groei van verschillende behandelingen geweest in de nagelwereld. Hier zal ik een selectie behandelingen uitleggen die ik toepas in mijn Beautysalon Splendore.

Regelmatig krijg ik de vraag wat het verschil is tussen de producten: Gelpolish, Rubberbase en de Blushes (BIAB).

Om te beginnen is elke klant die in de salon komt uniek. Dit geldt ook voor de nagels. Wat voor de ene klant werkt qua product werkt voor een andere klant totaal niet.

Standaard werk ik tijdens de behandeling met de producten van Magnetic Nail Design. De producten die ik gebruik zijn Vegan, Cruelty Free en Acid free. Fijn plus punt toch?!

Bij een Gelpolish behandeling gebruik ik: 'Bond' (voor optimale hechting), 'Base & Top' (2 in 1) als basislaag en 'Building Base Cover' om de nagel mee te bouwen en een bolling te creëren.

Laat bij jou de hechting snel los van jouw nagels? Dan is de Rubberbase iets voor jou!

De Rubberbase behandeling is ideaal voor de klant waarbij de hechting een probleem is. Bij het grootste gedeelte van de klanten is dit een ideale basis.

Rubberbase vestigt zich met de natuurlijke nagel en is ook perfect als hechting laag voor onder verschillende andere producten.

Nét zoals bij de andere behandelingen wordt er eerst een dun laagje aangebracht met daarop volgend een tweede laag om de nagel te kunnen opbouwen en een bolling te creëren.

Graag een Natural Nail Treatment?

Kies dan voor de Blushes (BIAB) van Magnetic Nail Design.

De Blushes bestaan uit een selectie natuurlijke tinten die voor iedere huidskleur type geschikt zijn. De gehele nagel wordt opgebouwd vanuit één product.

Laat jij mij weten welke behandeling je graag zou willen? Of heb je door deze blog vragen gekregen? Let me know!